samanthas blogg

Direktlänk till inlägg 3 oktober 2010

DAGENS BLOGG

Av Samantha Rösand - 3 oktober 2010 16:26

  



 
 
Babella

Babella

3 oktober 2010 17:16

Min blogg är läsvärd eftersom jag har åsikter som jag står för och skriver ner. Läser eller ser jag något jag reagerar på publicerar jag det på min blogg.
Jag uppdaterar inte så ofta, men när jag väl gör det gör jag det ordentligt.
Jag experimenterar även med smink då och då vilket jag visar, och jag gör egna smycken som jag visar och eventuellt kommer sälja snart.
Hoppas du väljer mig :)
//Babella

http://Babella.bloggplatsen.se

 
Ewe

Ewe

3 oktober 2010 17:28

ehm...för att jag skriver om mitt liv och skiter i vad andra tkr om mig, jag är mig sälv och typ sånt........hehe

http://www.hatemylife.bloggplatsen.se

 
anna-johanna

anna-johanna

3 oktober 2010 17:49

hejsan, jag ville bara be dig att kika in min blogg och komentera den någon dag om du har tid?
nu har jag även veckans blogg och du har stora chanser att vinna lycka till!

http://annajohannanilsson.bloggplatsen.se

 
Linnea

Linnea

3 oktober 2010 17:57

Jag har en blogg för alla åldrar, en blogg för dom som gilla o diskutera. Bloggar om viktiga ämnen! :) har inte varit med i nån sån här tävling så vore jätte om du valde mig :)

kram

http://barnetsrost.blogg.se

 
Emelie

Emelie

3 oktober 2010 18:03

jag har en blogg som handlar från tråkiga skoldagar upp till kärlek. till för alla! :)
lösenord: karlssonfors699

http://emsn.bloggplatsen.se

 
Cecilia

Cecilia

3 oktober 2010 18:21

Jag tycker min blogg är intressant för jag skriver precis ifrån hjärtat. Skriver vad jag tänker och tycker. Och jag skriver om hur det är att leva med borderline. Haft missbruk, ätstörningar och levt i våld.
Finns någonting att läsa om för alla helt enkelt .)

http://ceciliadarling.bloggplatsen.se

 
Kajsa-stinaa

Kajsa-stinaa

3 oktober 2010 18:26

min blogg handlar om lite allt möjligt, jag har vääldigt mkt humor och det märker man på bloggen :)
skulle vara kul om ja vann :P

http://www.plommon.bloggplatsen.se

 
wilma

wilma

3 oktober 2010 18:26

Hej , jag tycker att min blogg ska länkas på din. Jag tycker att din blogg är super , har läst det ett litet tag . På min blogg så skriver jag om mina naglar , är 12 år och har över 40 naglack . Håller på med nagelkonst. Har oxå en liten buissnies på min blogg . Smyckes designen som jag säljer heter : AMLIW'S design. Säljer BILLIGT! Skulle lysa upp min dag jäklit mycket!

http://wimlas.bloggplatsen.se

 
ätstöringen och jag

ätstöringen och jag

3 oktober 2010 18:46

Jag skriver om min ätstörning jag haft i ungefär 3år. Är idag 16 år.. Varit inlagd på behandlingshem, men har nu öppen vård som det heter..

http://www.bloggfuck.bloggplatsen.se

 
my

my

3 oktober 2010 19:11

just nu kan du rösta på min blogg om vilken header jag ska ha. rösta du med! :D

- Jag tror jag har en rätt intresant blogg för sånna som inte bryr sig så mycket om vad personerna gör på dagarna. jag har rätt mycker bilder för att bloggen ska bli roligare.
vad jag skriver om på min blogg är olika från dag till dag. ibland skriver jag hur mycket onödiga grejer som kan va rätt kul, och försöker lägga in så mycket musik tips som möjligt ;)
... nu har jag chans till att vinna.
ha det gött :D

http://www.mmysaaan.bloggplatsen.se

 
elins

elins

3 oktober 2010 19:13

Min blogg är verkligen läsvärd, mina bloggläsare säger de varje dag. Dem tycker att jag skriver på ett speciellt sätt. Och jag tycker själv att den är bra för jag om någon, vet vad livet handlar om. jag är mig själv som står med fötterna på jorden. Skiter i vad folk säger och tycker om mig , för jag vet själv vem jag är.

http://ttosssannn.bloggplatsen.se

 
Mi

Mi

3 oktober 2010 19:22

Min blogg är bra tycker många. Det är för att jag skriver om allt från min vardag till artister, oftast Justin Bieber och så lägger jag varje vecka upp en bild på mina naglar som jag fixat och målat. Jag kanske kan verka helt bombad i vissa inlägg men det skiter jag i. :D

http://www.miekindzz.bloggplatsen.se

 
Alexandra stroia

Alexandra stroia

3 oktober 2010 19:34

Min blogg är galen och faktiskt långt ifrån någon vanlig.Jag lever varje dag som den sista & fokuserar på dt Positiva in lifee. För man ska leva sitt liv,för d ej går i repris:) Jag är en godhjärtad fast galen tjej som har den mest dampiga humor någonsin. Och jag är trött på att alla dem här falska människorna som t.ex Kissie klagar på alla andra och tror hon själv är bäst. Roliga bloggar som gör ens dag ska vara populära till skillnad från dem här fjortis/bitch bloggarna.
Haha,även om du ite väljer min tycker ja ni ska kolla in min blogg. Den e faktisk sjuk och håller ej inne mina konstiga tankar utan går rätt på sak.

HAHA , detta låter som en annons..
Puss:)

http://alexandrastrolia.bloggplatsen.se

 
Jessie

Jessie

3 oktober 2010 20:08

Min blogg är rå och brutalt ärlig, man kan tro att jag inte tänker igenom vissa saker som jag skriver, men saken är den att jag har starka åsikter och jag tänker inte ändra på dom för att andra tycker annorlunda. Man kan inte alltid stå i ett hörn och hålla med alla andra. Man måste vara en egen individ.

Så ja lite smått kaxig är vissa inlägg, men annars är det den rar blogg om mitt liv och hur det är att jobba med gamla samt om min utbildning som sjuksköterska efter att ha slutat på jobbet för att skaffa en utbildning.

http://itsjessie.bloggagratis.se

 
Zara

Zara

3 oktober 2010 20:48

Min blogg är kanske inte ett dugg läsvärd, jag vet inte, säg du! ;) Det handlar nog om att fastna för nån speciell oavsett vad som skrivs så är det hur det skrivs som i slutändan gör det hela till ett underbart tidsfördriv :) ha det gott!!

http://www.letsfaceit.bloggplatsen.se

 
Paulina

Paulina

3 oktober 2010 21:15

min blogg... varför är den så speciell? nja, mjo, asså jag har ingen aning egentligen, det förändras från person till person...
men jag skiter fullständigt i vad andra tycker om mig, jag har mina åsikter, jag står för vad jag tror på och ingen kommer kunna ändra på mig pga några ord!

kort sammanfattning: min blogg handlar om, min vardag, musik, dans, foto!
en blogg för personer som gillar personer som vågar vara sig själva och som gillar bloggar som inte handlar ett skit om mode:)

http://pawo.bloggplatsen.se

 
ffriidaa.bloggplatsen.se

ffriidaa.bloggplatsen.se

3 oktober 2010 21:16

min blogg är väldigt tjejig:) mode,humor,musik, bak,m.m:)
jag är bara mig själv o skiter i vad andra tycker.. min blogg är läsvärd jag lovar

http://ffriidaa.bloggplatsen.se

 
Tuula

Tuula

3 oktober 2010 21:59

Min blogg är intressant & läsvärd, för att jag skriver om exakt det jag vill, även om det kan få vissa människor att kasta stenar på mig, jag älskar att få kommentarer, både bra och dåliga, för det ger respons på det man skriver. Jag har två bloggar, först den som jag brukar blogga ifrån http://tuulisen.bloggplatsen.se , sen http://bubbelbiet.blogg.se, kika gärna in båda.
Tjingeling..

http://bubbelbiet.blogg.se

 
Sophie

Sophie

3 oktober 2010 23:03

Jag har varit med om otroligt mycket, från ätstörningar till droger och graviditet följt av missfall. Jag har suttit på fyra olika behandlingshem/institutioner och familjehem. Jag har skurit mig själv. Efter allt vad jag har upplevt har jag slutat hetsäta, banta och spy. Jag har varit drogfri i ett år och jag har inte skurit mig sen februari 2010. Jag är nu gravid och har slutat röka och jag mår bra. Jag har verkligen kommit ur missbruket.
Eftersom min blogg är delvis anonym (jag kan lägga upp bilder på mig själv men jag ger inte ut bloggen till vänner) så kan jag skriva mer detaljerat om hur jag känner och vad jag tycker. Det ger en ärligare bild av mig personligen.

Kram ;)

http://round-and-round.bloggagratis.se

 
sandra

sandra

3 oktober 2010 23:37

Min blogg är väl inte så intressant, men jag skriver ju om allt, precis allt, tankar funderingar, sånt som kommer upp i huvet, bra låtar och bilder och om min dag, även känslor.. Efter att min mamma gick bort så blev bloggen min "bästa" vän, kunna skriva av sig!!!

http://laktitti.bloggplatsen.se

 
BaraLillaBex

BaraLillaBex

4 oktober 2010 08:24

Min blogg är intressant och läsvärd tror jag eftersom jag skriver om mycket blandat; smink, hälsa, skola, vardagsliv, min kanin m.m Jag gör gratis bloggdesigns till folk och har fått mycket bra respons på min blogg.

http://baralillabex.bloggplatsen.se

 
amandah

amandah

4 oktober 2010 17:09

Jag skriver om allt som händer, även om jag är med om saker. Allt från jobbiga saker och roliga saker. Skriver även mycket om hur mitt liv var förut och hur jag har ändrat mig, flyttade 50 mil hemifrån och allt blev bättre . Ibland kommer det upp inlägg om mitt förflutna och hur jag klarade mig igenom saker :)

http://amandahlouisepiispanen.bloggplatsen.se

 
A N G E L I C A T O - åsikter, musik, djävulskap

A N G E L I C A T O - åsikter, musik, djävulskap

4 oktober 2010 23:01

Angelica, 19 år från Luleå. Utbildad djurvårdare.

♥ -ÅSIKTER, MUSIK, TIPS, MAT, BUS, HYSS, DJUR- ♥ & allmän djävulskap i ärligaste form ;)

» Ärlig och rätt gnällig, men med all rätt, jag avskyr ju "mellanmjölksbloggar" ! ;)

http://angelicato.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Samantha Rösand - 6 februari 2011 13:31


För er som följde min blogg förr, jag bloggar än. Fast på Devote.se   www.samis.devote.se     ...

Av Samantha Rösand - 6 oktober 2010 09:49

Detta kommer bli mitt sista inlägg. Förr har jag sagt hejdå, men nu menar jag det. Ska vara för mej själv och starta om på nytt. Tråkigt kanske men så är det. Ibland behöver man det. Iallfall för ett tag nu, det är för mycket för mej at the moment, o...

Av Samantha Rösand - 4 oktober 2010 21:18


alla mina hundratals älsklingar, vet ni vad jag tycker är hur kul som helst? Hur en människa tror att han/hon kan göra mej avundsjuk eller irriterad. Hur en sån männiksa tror att han/hon förstör min dag. Men faktiskt gör det min dag, älskar sånt. Sån...

Av Samantha Rösand - 4 oktober 2010 21:10

Herregud Herregud!!! Internet har inte funkat, och klockan är mycket. Har inte hunnit sitta och gått igenom alla bloggar.. Förlåt. Den blogg som vinner utses imorogn i promise! cpinternet... -.- ...

Av Samantha Rösand - 3 oktober 2010 19:48


Hejhopp mina små! Ja, idag har jag inte gjort ett jävla skit helt ärligt. En helt slapp söndag. Som det ska vara eller? Dagens blogg kommer att nomineras imorgon. Ni som kommenterat redan nu, ni är helt grymma och har otroliga bloggar. Tänk att männi...

KLOCKA

OM MEJ


Namn: Samantha Rösand
Ålder: 15
Född: 1995 januari 31
Bor: Säffle, Värmland
Gör: Bloggar, går i skolan

KALENDER

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

DET SENASTE JAG SKREV

FRÅGA MEJ NÅGOT

14 besvarade frågor

ARKIV

SPRÅK/TRANSLATE

JAG REKOMMENDERAR


Ovido - Quiz & Flashcards