samanthas blogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Samantha Rösand - 22 mars 2010 18:00

hejhej, andra veckan på praktiken, feting nice! dålig uppdatering. yesbox i know.

är as trött. på allt, livet, mej o allt runt om kring. nu vibba min mobil, vänta... (sms av hasse. osociala fan). aja. trött som sagt. ganska sliten. ussssch! kan det bli sommar snart så jag får flytta? aja, jag o jennie ska dricka kaffe nu, peace!  

Av Samantha Rösand - 19 mars 2010 22:31

hejhej, vet. jag är dålig på att uppdatera. men funkar inte internet, kan jag inget hjälpa. denna vecka har varit otrolig! i onsdags va jag i fotostudion, fotade jennie. kulkulkul! älska att fotografera. kul att få göra något jag gillar också! klassen ,ja vad ska jag säga? kan jag inte bara få börja där? måste jag vara 2 år yngre? jag skulle göra anything för att få vara med dom dag in o dag ut varje vecka ;o

     

ha-ha, söt jag är! not.               älskar min jennie nilsson <3



film festivalen.

kul att få se alla filmer som alla hållt på med nu under veckan. kan säga att det va roligt, vissa filmer skulle man kunna se om och om igen. favoriten va: en dag med eskil! :d grym grabbar! :D jomark och hans grupp vann med sin film om svininfluensan och att den va en bluff. för er som inte vet är det mockomentärer dom gjort. bra jobbat alla!!      

efter detta va jag med hasse tills hans tåg kom o min buss kom. trevligt! :)

längtan efter måndag är stor. vill träffa dom grymmaaste ;) ha-ha peace!   

Av Samantha Rösand - 15 mars 2010 21:24

hejhej, dag ett var as nice! skaffat mej polerzz! :D haha:) fick en ''gudie'', sen hängde jag med en grupp killar i klassen. vi gick in till stan o filmade. efter det va jag med hasse (som går i klassen) tills jennie kom ungefär :P längtar tills imorgon! :D peace!   

Av Samantha Rösand - 14 mars 2010 17:43

hejhej, imorgon börjar praktiken. ska vara med i en klass på john bauer. :) gillas! hm, kan ju inte ljuga och säga att jag inte är nervös, för det är jag. men det ska bli spännande! som uppgift i skolan ska jag blogga om det varje dag. så joina! :D

bjuder på en bild. :) peace!   

 

Av Samantha Rösand - 8 mars 2010 23:04

hejhej :)! skola imorgon. palla plugget säger jag bara. trååååkigt. idag har jag haft en jävlig dag kan jag säga. skriver imorgon efter skolan. ska dra iväg nu. måste kila snabbt. sovgott. peace!   

Av Samantha Rösand - 7 mars 2010 23:34

heyhey sötnos! vaknade runt ett, jennie ville ha upp mej^ somnade ju as sent. ;p menmen, käkade frukost oså. efter ett tag skulle jag hjälpa mamma att fotografera:d tog med mej lillasyster till jennie sen :) nu är vi här, har käkat hamburgare:d karro har städat hela jennies rum. kan ju säga att det behövdes. men inte kan hon städa hemma. dumma unge :d menmen, imorgon är det studiedag, sedan skola! hjälp säger jag bara. ska bli skönt men ändå inte. har prov att göra innan påsklovet. o dom kommer jag nog klara men hinna plugga vet jag inte om jag gör. men får väl ta tag i skiten snart. sorry, bloggen är inte så interessant just nu, men har precis börjat om, ska bara komma igång nu så;d

men ska gå. peace!   


  

jag, syster är med på en bild! :D sötis (K) 

Av Samantha Rösand - 7 mars 2010 04:29

hejhej, asså jag är så jävla trött! o ligger helt klar o färdig för att nana, men nej, det kan jag inte! fyfan va jobbigt. lyllo jennie som sover. snarkar o har sej! fyfyfy vad jag vill sova, ska försöka igen.

 godnatt   


  

Av Samantha Rösand - 7 mars 2010 02:57

jennie & jag!

love you

      

KLOCKA

OM MEJ


Namn: Samantha Rösand
Ålder: 15
Född: 1995 januari 31
Bor: Säffle, Värmland
Gör: Bloggar, går i skolan

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

DET SENASTE JAG SKREV

FRÅGA MEJ NÅGOT

14 besvarade frågor

ARKIV

SPRÅK/TRANSLATE

JAG REKOMMENDERAR


Ovido - Quiz & Flashcards