samanthas blogg

Alla inlägg under mars 2010

Av Samantha Rösand - 6 mars 2010 23:33

hejhej kära vänner! sitter här, jag & jennie hittade inte ngt godis så det fick bli yoghurt, äpplen & kanel! haha, gott vare! nu lyssnar vi på musik & camar med folk, faktiskt jävligt kul om jag får säga det själv:D igår vare lite interessant faktiskt, kristoffer lövgren kom till mej!!! och för er som inte vet var jag kär i den killen i 3 år, men inte lika längre. och när jag inte vill, så vill han..hm? aja, vi kollade film o myste. fett nice. idag är det jennies tur, vi pysslar om varandra, vi båda behöver det :) menmen, mamma var hur urgullig som helst idag, bara för att jag badade hunden så lagade hon potatis gratäng. som jag ÄLSKAR!  puss på henne i massor. lovet börjar dra sej mot slutet... tråkigt lov. men ändå jävligt skönt, har varit sjuk & blivit frisk. bara chillat. ska bli skönt att börja på tisdag & gå i skolan i fyra dagar. sen är det prao! efter det går vi i skolan i fyra dagar igen sedan är det påsklov eller något tror jag! ;D inte långt tills sommarlovet börjar guys :D härligt, saknar sommaren!!! fyfan - buhu:(  bild kommer sen sötisar. nu ska jag sluta skriva! ni är bäst:) peace!   

Av Samantha Rösand - 3 mars 2010 17:57

hejhej, har precis kommit in från en promenix med jennie & doggen! ;d mysigt att gå men otroligt kallt ute + att det blåste som bara f*n! trodde jag skulle blåsa omkull ^^ haha! jaja:) sitter inne hos jennie, vi har precis käkat upp en chokladkaka:D ovanligt! he-he-he! ;p här om natten stod jag och lagade wok mix åt mamma klockan 03.00 :D men skatar mej inte:P love her! hon blev lite små sur för att jag inte hade någon bild på henne på min dator Xd hon sa : tänk om jag dör? haha, men såhär är det, varje gång jag ska ta kort på henne säger hon '' inte nu '' hahah! hon ska köpa bärbar till mej:) och jag vill sälja min mobil & köpa ny, samma med min systemkamera :P tips? aja, ska platta håret:D skriver sen! peace!   

Av Samantha Rösand - 2 mars 2010 02:01

hejhej, tänkte bara lägga in ett film klipp från youtube, på en film jag aldrig slutar gilla. så stört skön. dialekten, minerna - ja, allt! älska säger jag bara. riktigt grym!  peace!   


http://www.youtube.com/watch?v=_OBlgSz8sSM

Av Samantha Rösand - 2 mars 2010 01:49

hejhej, kollade igenom bilderna på jennies data. har nog aldrig skrattat så mycket förr!    hittade nämligen gammla bilder på henne och mej. att jag ens har sett ut på detta vis:O? är det möjligt ens är min fråga. men ja, antagligen. & jag hade pojkvän tillochmed!!! vilket jag inte fattar ?    men så är det folks. och när ni ser bilderna kommer ni fan inte tro på det. men det är sant. kan knappt tro det själv. blev rädd först, men sen dog jag av skratt. ja, & jennie bara somna!  

ha-ha-ha!

  

kort kort hår, snake bite & ljus lugg (Y)

dom bilderna som jennie är med på gick inte att ladda upp, var ogiltigt format. too bad guys. :( pease!   

Av Samantha Rösand - 1 mars 2010 18:26

hejhej. febern är borta! så himla härligt, ni anar inte. min hals mandel är fortfarande svullen, men kan säga att den höga febern är jobbigare. just nu sitter jag hos jennie. skönt att träffa henne!:) tyvärr ska hon bort imorn, men kommer dagen efter som tur är. har hjälpt mamma att fotografera massa saker som hon ska sälja inför flytten till göteborg. och för er som inte vet så ska jag flytta ifrån grums till sommaren. ner till kusten. stort hus med hela familjen :) längtar! men nu ska jag kila, ska inte vara en sån nörd :P peace!   





Av Samantha Rösand - 1 mars 2010 00:14

hejhej, precis börjat blogga igen! mysigt.

förr bloggade jag på blogg.se. men gillade inte den sidan, denna är skönare och känns bättre:) kommer nog skriva mest om min vardag, mode & design och såklart visa bilder som jag tagit. vill nämnligen bli fotograf. det kommer nog vara ett inlägg om dagen antar jag. hoppas ni kommer gilla min blogg folks. kommentera gärna eller skriv i gästboken :) nu ska jag kila! vi hörs imorgon! peace!   

Tidigare månad - Senare månad

KLOCKA

OM MEJ


Namn: Samantha Rösand
Ålder: 15
Född: 1995 januari 31
Bor: Säffle, Värmland
Gör: Bloggar, går i skolan

KALENDER

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
29
30
31
<<<
Mars 2010 >>>

DET SENASTE JAG SKREV

FRÅGA MEJ NÅGOT

14 besvarade frågor

ARKIV

SPRÅK/TRANSLATE

JAG REKOMMENDERAR


Ovido - Quiz & Flashcards